Glaswanden van Awall. Mooi, stijlvol en veilig!

Waarom bij Awall?

 • Awall levert kwaliteit
 • Awall reageert snel
 • Levering en montage door heel Nederland
 • Vaste prijsafspraken
 • Eén aanspreekpunt voor projecten
 • Jarenlange ervaring

Een functionele inrichting met tussenwanden

Creëer de nodige privacy in uw kantoorruimte door het plaatsen van tussenwanden van Awall. Hierdoor behoudt u de transparantie, maar voorkomt u dat collega’s zich niet kunnen concentreren door de onrust. Awall levert tussenwanden van uitstekende kwaliteit, daar waar u het wilt. Indien gewenst kunt u een glazen tussenwand ook door ons laten plaatsen.

Heeft u interesse in tussenwanden voor op kantoor? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. We kijken graag met u mee naar de mogelijkheden.

Een open werkruimte door een glazen tussenwand

Tegenwoordig is het erg belangrijk om een open en transparante werkruimte te hebben, maar af en toe is privacy wel op zijn plaats. Door middel van het plaatsen van tussenwanden of scheidingswanden creëert u op uw werkplaats eenvoudig de nodige rust en privacy. Tussenwanden hebben daarnaast ook nog een stijlvolle, luxueuze uitstraling en zorgen voor meer flexibiliteit van de ruimte.

 

Verschillende tussenwanden voor op kantoor

Bij Awall heeft u keuze uit verschillende soorten en maten tussenwanden. Daarnaast verkopen wij ook elegante glazen schuifwanden waarmee u uw kantoorruimte zo flexibel mogelijk kunt inrichten. Omdat iedere kantoorruimte anders is maken wij uw tussenwanden volledig naar wens. Al onze glaswanden zijn mooi én veilig. Zo creëert u eenvoudig een praktische en stijlvolle werkomgeving.

Laat uw kantoorwanden plaatsen door Awall

Bij Awall kunt u terecht voor glazen tussenwanden van een uitstekende kwaliteit. Wij leveren onze tussenwanden niet alleen door heel Nederland, maar zullen u ook helpen met het plaatsen ervan. Wilt u graag meer weten over onze tussenwanden en de mogelijkheden? Neem dan gerust contact met ons op. We helpen u graag verder.

 

  Contact

  Naam *
  E-mailadres *
  Telefoon *
  Plaats
  Ik had graag wat informatie over:
  Opmerking

    Contact

    Bellen