Een praktische inrichting met scheidingswanden

Het opdelen van een ruime werkomgeving in kleinere delen kan erg praktisch zijn. Door een scheidingswand te laten plaatsen verdeelt u uw ruimte op in kleinere oppervlakten en kunt u uw kantoorruimte voor meerdere doeleinden gebruiken. Bij Awall bent u aan het juiste adres voor geschikte scheidingswanden voor op kantoor. Wij zijn al meer den 25 jaar gespecialiseerd en leveren enkel de beste kwaliteit.

Heeft u interesse in scheidingswanden? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. We kijken graag met u mee naar de mogelijkheden.

Scheidingswanden voor een optimale kantooromgeving

Een grote kantoorruimte is overzichtelijk en biedt transparantie. Echter kan het soms ook behoorlijk rumoerig worden waardoor het voor medewerkers lastig is om te concentreren. Scheidingswanden voor op kantoor zijn dan een uitstekende uitkomst. Hiermee deelt u uw grote werkomgeving op in kleinere ruimtes zonder dat de transparantie verloren gaat. De wanden zijn van glas waardoor de ruimte haar uitstraling niet verliest en er nog voldoende daglicht naar binnen valt. Bovendien kan iedereen op kantoor naar hartenlust werken.

Scheidingswanden voor ieder doel

Scheidingswanden zijn erg praktisch en worden voor verschillende doeleinden gebruikt. Zo creëert u bijvoorbeeld individuele werkplaatsen zonder uw medewerkers te isoleren. Het zorgt voor een betere geluidsdemping zodat het niet te rumoerig wordt en u kunt het gebruiken voor extra veiligheid. Awall plaatst scheidingswanden bijvoorbeeld als:

Bestel uw scheidingswanden bij Awall

Bij Awall kunt u terecht voor een grote verscheidenheid aan scheidingswanden. Wanneer u uw scheidingswand bij ons bestelt, bent u verzekerd van een mooi en functioneel ontwerp. Bovendien helpen wij u met het plaatsen van de door u gekozen scheidingswand. Wilt u graag meer weten over onze scheidingswanden en de mogelijkheden? Neem dan gerust contact met ons op. We helpen u graag verder.