Glaswanden van Awall. Mooi, stijlvol en veilig!

Finishing touch “op” glazen scheidingswanden.

Onderwerp: Datum: 20 februari 2013

Ook voor speciale wensen kunt u bij Awall glaswanden terecht, onderstaand een aantal van onze specials uitgelicht:

 

De wereld op glas.

glasopdruk: Als finishing touch kunt u op de glazen scheidingswand een decoratieve opdruk laten aanbrengen. Bijvoorbeeld uw logo, foto, belettering of een ander ontwerp. U kunt hierbij kiezen voor een stickeropdruk of kristalprint. Een stickeropdruk is vervangbaar terwijl bij kristalprint het inktpigment in het glasoppervlak gefixeerd wordt. Hierdoor is de afbeelding krasvast, UV-bestendig en eenvoudig
te reinigen.
dichte wand met whiteboard en magneetfunctie: Praktische oplossing in diverse ruimten zoals een klaslokaal of vergaderruimte. Ook verkrijgbaar met prikbordfunctie.
glasopvullingen: In het glaselement van uw systeemwand kunnen diverse vullingen
een link leggen naar de functie van uw ruimte. Er is een scala aan kleuren en sferen verkrijgbaar. Het flexibel afschermen van de ruimte is mogelijk door in het glaselement
jaloezieën*, lamellen* of plissés te plaatsen. * indien gewenst op afstand bedienbaar.
schuif/spreekloket: Uw receptie of welkomstruimte is pas compleet met een op maat gemaakt schuif/spreekloket voorzien van een balieblad naar keuze.
rookcabine: Vul uw huidige interieur aan met een speciale rookcabine met luchtreiniging. Volgens de nieuwste wettelijke voorschriften.

Terug naar overzicht >

  Contact

  Bellen